Regisseur binnen (semi) amateurtheater

Ik ben freelance regisseur binnen het semi-amateurtheater. Ik heb ervaring in het werken met zeer grote groepen (100 acteurs) Als met zeer kleine groepen. Ik werk graag in het muziektheater / musical / teksttoneel / fysiektheater. Ik werk graag met leeftijden van 16+ tot 100+. Ik heb ervaring in het theater, bijzondere locaties en expertise in openlucht.

Momenteel werk ik als regisseur bij BMT muziek theater in Breda. Afgelopen jaar de mooie voorstelling Lef bij BMT gespeeld op een prachtige lokatie: de voormalige Koepelgevangenis Breda. We maken nu een nieuwe voorstelling “Dit zijn wij”. speelt in november 2021

Momenteel werk ik als regisseur bij Nieuw-Leven in Goirle waar ik werk aan de familievoorstelling Doornroosje. Speelt in maart 2021

Binnen zorg en servicecentrum Het Laar in Tilburg ben ik werkzaam als regisseur in de door mij opgezette toneelgroep.

Momenteel ben ik werkzaam als regisseur bij de groep Spring Levend in Drunen met acteurs in de leeftijd 55+ Zij gaan de voorstelling Zeezicht maken. Speelt in mei 2021