Workshop en Privé les

Privé les

Natuurlijk kun jij privé les krijgen om te werken aan bv een monoloog, theatertekst, presentatie of je tonpraat buut. Alles is mogelijk als jij maar een concrete vraag hebt. Ik ga met jou kijken welke methode bij je past om te bereiken wat jij graag wilt. Wil jij je zenuwen de baas worden? Wil je technisch vloeiender je tekst kunnen spreken? Wil je beter leren inleven? Ik ga graag de uitdaging met je aan.

Kosten 45 euro per sessie. Dat duurt ongeveer 1 of 1,5 uur.

Neem contact met mij op: elize@scaena-podium.nl

Workshop / cursus

Scaena maakt uw workshop en/of cursus op maat.

Kosten voor een losse workshop per groep is 100 euro per uur. Ongeacht de grootte van de groep.

We hebben als mooi samenwerkingsproduct met INSIG in workshopvorm:

UNDER CONSTRUCTION, een workshop waar gedragspatronen die niet meer zo helpend zijn verhelderend neer worden gezet dmv theater stukjes en interactie met publiek. Zie front pagina voor meer informatie. In te zetten in uw bedrijf, school, instelling. Op een fijne ontspannen manier praten over en inzicht krijgen in patronen van jezelf. Ook op maat aan te passen. WIJ KOMEN NAAR U TOE!

Verder hebben we ook: workshop Samenwerking en ook Podiumpresentatie. individueel of in je eigen groep.

Denk aan: bespreekbaar maken van moeilijke onderwerpen zoals intimidatie, zorg- vraag en aanbod verschillen en hoe er wel of niet mee te werken, spiegelen van gedrag op een afdeling en bespreekbaar maken met je team. Wij kunnen dit luchtig maken.

Theater, drama en bewegen vormt de basis voor elke workshop. Dat wil zeggen de mens als uitgangspunt. Met gedrag en handelen. Concreet en doeltreffend met fijne persoonlijke coaching daarbij.

Neem contact met mij op: elize@scaena-podium.nl

2011ELAN musicalcursus 2011

Musical en/of theatercursus

Als er behoefte is start ik eventueel samen met een zangcoach een nieuwe cursus op.

Laat mij weten wat uw wensen zijn en wat u zoekt. Ik wil graag aan uw wensen voldoen.