individuele lessen, coaching en groepsworkshop

Scaena geeft individuele lessen:

Heb je behoefte aan coaching bij bv je solozang performance, monoloog, Tonpraat buut of wil je graag wat zelfverzekerd worden? Ik ga samen met jou op een rustige veilige manier werken aan jouw leerpunten. Het mag een enkele les zijn of meerdere precies waar jij behoefte aan hebt.

Kosten zijn 45 euro per sessie. Voor 1 uur.  De lessen worden bij mij thuis in Tilburg gegeven. Het kan ook op ene andere locatie als je wenst. b.v bij jou thuis. (reiskosten worden in rekening gebracht)

 

Scaena geeft ook een workshop Podiumpresentatie: 

Voor bedrijfspresentaties, voorlichting geven, koren, iedereen die op een podium staat.

Podiumpresentatie voor jou. Bewust worden van jezelf, je uitstraling, de andere (zangers), spanning en ontspanning. Aangevuld met je wensen. Twee uur durende workshop waar je ervaart bewuster te zijn van jezelf t.o.v de anderen in b.v het koor of groep, omgaan met spanning en ontspanning, samen zingen, spelen uitstraling en veel plezier maken staan centraal. Je leert wat je houding kan doen bij een publiek en je leert hier gericht gebruik van te maken. Deze workshop kan individueel maar ook in een groep. 

Kosten voor een workshop zijn 100 euro per uur voor een groep en 45 euro Individueel 

Wie gingen u voor?

Docenten ROC Tilburg, koor Vocalsound Goirle, Docenten verschillende middelbare opleidingen in Amsterdam, Transvorm Tilburg, koor Phoné Sprangcapelle, managers van Amarant Tilburg, KVT toneelgroep Kaatsheuvel, Toneelgroep Amicitia Berghem, Toneelproject Buru Trojka in Afferden.