Workshop en privé lessen

Scaena geeft ook privé lessen:

Heb je behoefte aan coaching bij bv je monoloog, Tonpraat buut of wil je graag wat zelfverzekerd worden? Ik ga samen met jou op een rustige veilige manier werken aan jouw leerpunten. Het mag een enkele les zijn of meerdere precies waar jij behoefte aan hebt.

Kosten zijn 45 euro per sessie. Voor 1 of 1,5 uur. De lessen worden bij mij thuis in Tilburg gegeven. Het kan ook op ene andere locatie als je wenst.

Er zijn al vele acteurs geweest die hier gebruik van hebben gemaakt.

 

Scaena geeft ook een workshop Podiumpresentatie: 

Podiumpresentatie voor Koren of andere podium gerichte groepen. Bewust worden van jezelf, je uitstraling, de andere (zangers), spanning en ontspanning. Aangevuld met uw wensen. twee uur durende workshop waar men ervaart bewuster te zijn van jezelf, de anderen in het koor of groep, omgaan met spanning en ontspanning, samen zingen, spelen uitstraling en veel plezier maken staan centraal.

Kosten voor een workshop zijn 100 euro per uur.

Vocal Sound Popkoor uit Goirle heeft deze workshop van mij gehad op 23 april 2014.